• Program: L-V 9:00 - 16:00, S 10:00 - 15:00
Str. Wolfgang Amadeus Mozart Nr.22,

Despre

PRIMA EXPERTA DIN ROMANIA SPECIALIZATA IN MICROPIGMENTARE TISULARA, CU O EXPERIENTA DE PESTE 25 ANI IN DOMENIU

COSMINA GRIGORIU

//cosminagrigoriu.ro/wp-content/uploads/2018/08/poza-despre-cosmina.jpg

Din ce in ce mai multe femei prefera azi sa apeleze la tehnicile de machiaj semipermanent, care implica tatuarea zonelor pe care dorim sa le punem in evidenta.

Tatuajul semipermanent este mai mult decat o simpla interventie de infrumusetare. Este o tehnica de redesenare a principalelor linii care alcatuiesc trasaturile unei persoane. Machiajul semipermanent implica o virtuozitate a executiei impecabila, o tehnica perfecta si multi ani de instruire si experienta , calitati pe care Cosmina Grigoriu, prima experta  din Romania specializata in micropigmentare tisulara, le-a demonstrat in cei peste 25 ani de experienta in domeniu.

Cele mai frecvente tatuaje semipermanente se fac pentru reconturarea si corectarea sprancenelor, care sunt desenate fir cu fir, dar si a buzelor. Procesul incepe cu o consultatie in care se stabileste tipul de piele, se aleg pigmentii si se fac masuratori si calcule in functie de constitutia fetei. Cand clienta este multumita de desen, se trece la tatuaj.

Pigmentii folositi sunt Biotic Phocea si nu contin elemente care nu exista deja in corpul uman (minerale, elastina, colagen, etc.). Sunt si hipoalergenici, de aceea machiajul semipermanent este recomandat persoanelor care sufera de alergii la diverse componente ale produselor cosmetice.

Tatuajul semipermanent are aplicatii si in medicina estetica, oferind solutii pentru cicatrici rezultate din interventii chirurgicale, vergeturi, buza de iepure si orice alta interventie ce tine de pigmentarea pielii.

“Cele mai bune rezultate se obtin prin combinarea tehnicilor de tatuaj semiperment si cele de infrumusetare prin injectologie. Sunt cliente care doresc nu doar sa-si redeseneze buzele, ci si sa le mareasca, sau care vor sa-si corecteze nu doar spranceanele, ci si forma pleoaplei.”, explica Cosmina Grigoriu, prima cosmeticiana din Romania specializata in micropigmentare tisulara si care are acum preda, in scoala proprie, tehnica machiajului semi-permanent alaturi de alte specializari cosmetice.

CEL MAI COMPLEX CURS DE MICRODERMOPIGMENTARE DIN ROMANIA DOAR 4 LOCURI, 2 CURSURI/AN

Vezi cand incepe urmatorul curs de microdermopigmentare!