• Program: L-V 9:00 - 16:00, S 10:00 - 15:00
Str. Wolfgang Amadeus Mozart Nr.22,

Parteneri

//cosminagrigoriu.ro/wp-content/uploads/2018/07/Logo-Biotic-300x100.jpg
//cosminagrigoriu.ro/wp-content/uploads/2018/07/Parteneri_Biotic.png

Pigmentii Biotic Phocea sunt compusi din materii prime de origine minerala si organica, sunt de o puritate crescuta, reducand astfel riscul de modificare a culorii in timp. Sunt garantati sterili, nu contin conservanti sau fixativi, nu contin substante aromatice și nu au derivate de origine petroliera.

Acestia contin aceleași elemente care se regasesc și in corpul uman (minerale, elastina, colagen, etc.), fiind foarte bine tolerati. De asemenea, sunt singurii pigmenti care au fost dezvoltati sub control clinic de catre un medic chirurg iar calitatea lor a fost certificata la nivel international, respectand standardele medicale europene clasa CIIB. Au aplicatii atat estetice cat si medicale corective.

După 30 de ani de experiență în medicina estetică, medicul italian Tiziano a creat laboratorul Biotic Phocea pentru a răspunde nevoii de pigmenți naturali și hipoalergenici. În scurt timp, aceștia au devenit produse de referință pe piața internațională a machiajului semipermanent. De atunci, laboratorul lucrează la perfecționarea aparatelor de tatuaj și adaptarea lor la cerințele pigmentării semipermanente pentru a le oferi cea mai bună acuratețe posibilă.

//cosminagrigoriu.ro/wp-content/uploads/2018/07/Parteneri_Biotic-band-1.png//cosminagrigoriu.ro/wp-content/uploads/2018/07/Parteneri_Biotic-certificate.png